Thuiswerk ervaring met Islive als model:

Ervaringen als webcam model, werken voor islive

Jenny (31): "Geen geldzorgen meer"
Hallo Thuis Werk, Een jaar geleden ben ik voor het eerst gaan webcammen als webcam model op is live. Ik vond het eerst hartstikke spannend om te doen maar ik verdiende meteen zo goed dat ik het ben blijven doen. En het bellen is ook hartstikke leuk. Vorige maand ben ik met mijn vriend lekker luxe op vakantie gegaan. Heerlijk! En kan ik dus eerlijk zeggen dat ik sinds ik dit erotisch werk doe met de webcam, geen geldzorgen meer heb, want ik kan snel geld verdienen. Groetjes, Jy


Renate (42): "Eigen werktijden"
Dag mensen van Thuis-Werk.nl, Ik ben huisvrouw en ik heb vele keren geprobeerd, maar ik ben dus duidelijk niet geschikt om voor een baas te werken, zeker niet een die me vertelt wat ik moet doen en vooral wanneer. Dus ik verloor steeds mijn baan. Mijn zoektocht naar een baan waarbij ik zelf kon bepalen wanneer, hoe lang en hoe intensief ik werk is voorbij. Bij thuis werk bepaal ik lekker helemaal zelf mijn eigen werktijden. Voor dus de ideale baan en het betaalt ook nog eens geweldig. Erg fijn dus. Met vriendelijke groet, Renate.


Eline (19): "Helemaal anoniem"
Hoi allemaal, ik ben Eline uit de buurt van Amsterdam. Ik studeer nu en woon op mezelf en moet veel huur betalen en heb natuurlijk ook geld nodig voor feestjes en zo ;). Via dit thuiswerken via Islive kan ik dat allemaal makkelijk betalen en ik doe het cammen en bellen gewoon helemaal anoniem. Ik kom nooit herkenbaar in beeld en werk natuurlijk niet onder mn eigen naam. maar mijn bezoekers vinden dat niet erg. Heb het super voor elkaar dus. Doeg.


Monique (33): "Lekker thuiswerken"
Hallo support, Hierbij mijn verhaal ;-] Omdat ik een gezin heb en voor mn kinderen moet zorgen en geen rijbewijs heb, is het voor mij lastig om een baan buiten de deur te hebben. Daarom werk ik al vrij lang vanuit huis, omdat ik dan niet weg hoef en mn eigen tijden kan bepalen. Maar sinds ik voor thuis-werk.nl werk gaat het helemaal fantastisch. Kinderen naar school, webcam en of mn telefoon aan en verdienen maar! Lekker thuiswerken dus. Dank je!. Groeten van M.


Dana (48): "Gezellige contacten"
Beste thuis-werk.nl, Mijn naam is Dana en ik ben al een aantal jaren alleenstaand en had niet zo'n grote kennissenkring en vond het altijd alleen zijn saai. Maar sinds ik via jullie chat heb ik op islive heel veel gezellige contacten en leuke bellers. Ik krijg veel aandacht en vaak ook complimenten van mijn bezoekers, van wie een paar vast terugkerende. Een uurtje cammen of bellen en mn dag is weer helemaal goed. Mn leven is positief veranderd en ik verdien ook veel. Heel fijn. Mijn dank daarvoor dus. Met een vriendelijke groet, Dana.


Marja (61): "Geld altijd op tijd"
Goedemiddag, Mijn naam is Marja en woon op de Wadden en ik vind het vooral fijn dat mijn geld altijd op tijd wordt overgemaakt. Ik heb altijd geld nodig en via jullie site verdien ik het makkelijk en snel. Het bedrag dat ik van jullie krijg op mijn bankrekening komt altijd precies overeen met de statistieken overzichten. Chapeau hiervoor. Grt. Marja.


Manon (44): "Super Service, Super Snel"
Hallo thuis-werk.nl , "Ik ben helemaal hopeloos als het gaat om technische dingen en computers, maar jullie islive chat en bel programma is echt heel makkelijk ! En toen ik een keer echt een probleem had (bleek mn eigen schuld) werd dat meteen opgelost door jullie support afdeling. Dus ook super service hier bij jullie. Het cammen en kletsen is hartstikke leuk om te doen en ik kon na mijn inschrijving super snel aan de gang. Nogmaals, een super dank je wel! Dit is nog eens leuk thuis verdienen. Groetjes, Manon.